Flaş Haber

Osmaneli’nin ürünleri Ege ve Akdeniz’de

Osmaneli’nin ürünleri Ege ve Akdeniz’de

Osmaneli Kadın Girişimcileri Kooperatifi’nin yöresel ürünleri artık Ege ve Akdeniz’de turizm kentlerinde satışa çıktı.

Osmaneli Kadın Girişimcileri Kooperatifi’nin yöresel ürünleri artık Ege ve Akdeniz’de turizm kentlerinde satışa çıktı. Özellikle Marmaris başta olmak üzere yoğunlaşan satışların diğer sahil kentlerinde de artarak devam etmesi bekleniyor.

osmanelinin-urunleri-ege-ve-akdenizde.jpg

Ege ve Akdeniz’de satış hacmini artıracak çalışmaların devam ettiğini ifade eden Osmaneli Belediyesi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Ege ve Akdeniz Bölgelerindeki satış sorumlumuz Figen Gedik tarafından yönetilen ürün tanıtımları, pazarlama ve sonrası sipariş ve satış işlemleri ile büyük bir pazar payına ulaşıyoruz. Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizde başarılı çalışmaları ile satış hacmimizi arttıran değerli yöneticimizle Akdeniz ve Ege Bölgemizde de büyük satış hacmine ulaşacağız inşallah.

osmanelinin-urunleri-ege-ve-akdenizde1.jpg

Yakında yöresel ürün satış kapasitemizi arttıracak Yeni üretim tesislerimizle Migros, A101, BİM, ŞOK, vb. büyük mağazaların siparişlerini de gerçekleştireceğiz. Yeni üretim tesislerimiz devreye aldığımızda tesislerimizde çalışan personel sayımızda artacak ve yeni elemanlara ihtiyaç olacak.” denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

Ayrıca Kontrol Et

Ruşen Gül Güven Tazeledi

Ruşen Gül Güven Tazeledi Bilecik’te 2010 yılında kurulan Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir