Flaş Haber

Enerji Tasarrufu Haftası Kutlanıldı

Enerji Tasarrufu Haftası Kutlanıldı

Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çevre Koruma ve Enerji Verimliliği Kulübü tarafından, “Enerji Tasarrufu Haftası” etkinliği düzenlendi.

Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çevre Koruma ve Enerji Verimliliği Kulübü tarafından, “Enerji Tasarrufu Haftası” etkinliği düzenlendi.

enerji-tasarrufu-haftasi-kutlanildi-2.jpg

Enerji kültürü oluşturulabilmesinin amaçlandığı etkinlikte Çevre Bilinci, Enerji Tasarrufu ve Yeşil Enerji ile ülkemizde ki kurumlar ve sanayide yapılabilecek tasarruf ve karbon ayak izleri, sıfır atık hakkında bilgilendirme yapıldı.

Konferansa, konuşmacı olarak Bilecik İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Abdullah Ay ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi TTO Koordinatörü Doç. Dr. Edip Avşar katıldı.

enerji-tasarrufu-haftasi-kutlanildi-3.jpg

Programda; Çevre Bilinci, Enerji Tasarrufu ve Yeşil Enerji ile ülkemizde ki kurumlar ve sanayide yapılabilecek tasarruf ve karbon ayak izleri, sıfır atık hakkında bilgilendirme yaparak, yapılabilecek yerel projeler ile ilgili örnek verildi.

Programa ilişin yapılan açıklamada;

“Enerji kültürü oluşturulabilmesi ve çevre bilincinin geliştirilebilmesi amacıyla, 1981 yılından itibaren her yıl Ocak ayının ikinci haftası, “Enerji Tasarrufu Haftası” olarak tüm dünyada kutlanır.

Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Çevre koruma ve Enerji Verimliliği Kulübü olarak, Çevre Bilinci, Enerji Tasarrufu ve Yeşil Enerji ile ülkemizde ki kurumlar ve sanayide yapılabilecek tasarruf ve karbon ayak izleri, sıfır atık hakkında bilgilendirme yaparak, yapılabilecek yerel projeler ile ilgili örnekler verdik.” İfadeleri yer aldı.

enerji-tasarrufu-haftasi-kutlanildi.jpg

enerji-tasarrufu-haftasi-kutlanildi-1.jpg

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

Ayrıca Kontrol Et

Kuaförlük Kursu Açıldı

Kuaförlük Kursu Açıldı Bilecik Halk Eğitim Merkezi’nde vatandaşlara yönelik kuaförlük kursları başladı. Bilecik Halk Eğitim …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir