Flaş Haber

Bilecikli başkanlar Malatya’da afetzedelerle buluştu

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Partinin ilçe başkanları deprem bölgesi Malatya, Adıyaman, Hatay’da depremzede vatandaşların sorunlarını dinleyip, Bilecik’ten bölgeye sevk edilen ihtiyaç malzemelerini ilgili kurumlara ulaştırdı.

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, “11 ilimizi vuran ve hepimizi en derinden etkileyen yüzyılın felaketinde birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuyla Tüm teşkilatımız ve belediye başkanlarımızla Malatya’dayız. İnanıyorum ki her zaman olduğu gibi devleti ve milletiyle beraber Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hep beraber bu sorununda üstesinden geleceğiz İnşallah” ifadesinde bulundu.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin de Pazaryeri ilçesinde hayırsever vatandaşlar tarafından temin edilen ihtiyaç ve yakacakların bölgeye sürekli gönderildiğini söyledi.

Devletin tüm kurumlarının afet bölgelerinde seferber olarak depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sardığını belirten Başkan Tekin, “Maalesef Kahramanmaraş merkezli yaşanan yüzyılın en büyük deprem felaketi nedeniyle 47 bin vatandaşımızı kaybettik. Depremler nedeniyle birçok vatandaşımız evsiz kaldı. Depremin yaşandığı ilk dakikalardan beri devletimizin bütün kurumları ve vatandaşlarımız depremden etkilenen vatandaşlarımız için seferber oldu. Pazaryeri ilçe halkımızda bu felaket nedeniyle elinden geleni yaptı. Bölgeye hala ilçemizden yardımlar sürüyor. Devlet millet olarak yaralarımızı birlikte saracağız. Allah bütün felaketlerden milletimizi korusun” diye konuştu.

Ayrıca Kontrol Et

Bilecik’te tarihi eser kaçakçılığına 1 gözaltı

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı iddiasıyla bir zanlı gözaltına alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir