Flaş Haber

Osmaneli’nden deprem bölgesi için başlatılan yardım kampanyasına destek

Bilecik Valiliği koordinesinde, Osmaneli Kaymakamlığı ve Osmaneli Belediyesi iş birliği ile Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde hissedilen deprem için yardım kampanyası başlatıldı.

Osmaneli Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı yardım çağrısında bulunarak, ısıtıcı, battaniye, uyku tulumu, hijyen seti, gıda kolisi gibi sıfır ve kullanılmamış olan eşyaların Osmaneli Gençlik Merkezine teslim edebileceği bildirmesi üzerine vatandaşlar kampanyaya yoğun ilgi gösterdi.

Gençlik merkezinde toplanan tüm yardımlar AFAD koordinasyonda, Osmaneli Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı iş birliği ile deprem bölgelerine ulaştırılacak.

Gençlik merkezine Giden Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin Osmaneli halkının bu duyarlı davranışlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ettiler.

Kaymakam Yüksel Ünal “Başta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olmak üzere Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen 7.7 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” dedi.

Ayrıca Osmaneli Belediyesince 2 iş makinası,1 kamyon,1 pikap, 1 hasta nakil aracı ve 10 belediye görevlisini deprem bölgesine gönderdiği bildirildi.

Ayrıca Kontrol Et

Bilecik ve Bursa’da etkili olan orman yangını kısmen kontrol altına alındı

Osmaneli’nin, Bursa’nın Yenişehir ilçesi sınırı yakınındaki Belenalan ile Dereyörük köyleri arasındaki ormanlık alanda yangın çıktı. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir